Välkommen att se vad vi har att erbjuda

En matupplevelse att minnas

Menyer att välja på


förrätter

Skaldjurstoast

Skaldjurstoast serverad på elegant vis och toppas med Kalix löjrom

Svensk nubberöra

tillverkad på Tegel sill serveras på pumpernickel och gräslök

Dijonmarinerad oxfilé

serveras med pepperrotsvisp och shitaki på mörkt nybakat bröd

Prousciutto lindad

grön sparris serveras med chili och melonsalsa på en coleslaw samt brödkrutonger

Skaldjurscocktail

med handskalade räkor, hummerkött, King-crab serveras med en
cherrywinesås samt cheddarsticks

Hemmarökt Pata pluma

på mörkt bröd med tryffelcreme samt picklad rödlök

Rökt Ankbröst carpaccio

med ruccola, rostade pinjenötter, parmesan samt dijondressing

Thaiinspirerad skaldjursöra

med chilli, koriander, ingefära, på friterad tortilla, toppad med tryffelmajonnäs

Grillade tigerräkor

på avocadosalsa med honungsaioli på rund toast

varmrätter

Risted Gödkalvrygg

serveras med potatistårta och grönpepparsås samt färska primörer och tryffelsky

Borstahusen torsk

serveras med sommarlökrisotto. vitvinssås samt grön sparris och gulbetor

Ungsbakad hälleflundra

serveras med nypotatis och gräddskirat smör samt pepparrot och rotsaker

Hjortytterfilé

med pommes Anna, rödvinssky samt färska primörer och murkelsås

Helgrillad gödkalvinnerfilé

pommes Anna, portabellosås samt
primörer och tryffelsky

Helstekt oxfile

med riven potatistårta serveras med en choronsås samt rödvinssås och primörer

Bjäre majskycklingfilé

med råstekt potatis rödvinsås
samt primörer och en café de Paris smör

Grillad patapluma

med purjopotatis o chilli, chillibearnaisesås, grillad lime o tomatsalsa

desserter

Chokladkaka

med nyvispad grädde och fruktmix

Vit och mörk chokladmousse
med halloncoulisse samt toscaflarn och bärmix
Tobleronemousse
med jordgubbar och gammeldags vaniljglass
Hallon panacotta
med chokladflarn samt färska frukter
Crème caramel
med kolaflarn samt passionsfrukt och blåbär
Hjortron parfait
med färska frukter samt blåbärs coulisse och chokladsticks
Creme brûllée
med färsk passionsfrukt

menyer special

1/2 färsk hummer

 med aioli och nybakat bröd


Rådjursfilé

med hasselbackpotatis murkelsås, primörer och tryffelsky

valfri dessert

se ovan

Skaldjursrisotto

med havskräftor och pilgrimsmusslor samt örtolja


Bergtunga

serveras med en räkrizzoni samt smörvitvinssås
och primörer

3 sorters ost



Våra bufféer

Sill och lax buffé

Tegel gör löksill, brantevik, sommarsill, dillsill, samt senapssill.
Ägg med majonnäs och fiskrom, brie och mögelost, frukt
samt 2 sorters och hembakat bröd.

Gravad lax, varm och kallrökt lax.
Spenat crème, romsås, hovmästarsås, äggsallad.
Nypotatis serveras hela tiden

Vilt och skaldjursbuffé

Platå på bordet med smögenräkor, krabbeklor, havskräftor samt ostron 

Serveras med cherrywinesås samt saffransaioli och nybakad foccacia.

Tegels berömda grillbufffé

Lammracks, oxfilé och kycklingfilé samt kebabmarinerad karré till detta potatisgratäng, ugnspotatis, varma och kalla grönsaker 

Nybakad foccacia
Chévrecréme, chiliaioli, bearnaisesås, rödlöksmarmelad,
samt coleslaw, BBQ sås.

Kocken trancherar på bufféen

Hjortstek, vildsvin, till detta serveras hasselbackpotatis,
kantareller, rotsaker, grönpepparsås och kantarellsås


våra lättare & kalla buféer

Sweetchili marinerad kycklingfilé

 med lök och kapris samt marinerad fläskfilé och teriyakimarinerad oxfilé.
Fransk potatissallad , grönsallad samt nybakat foccacia.
Chiliaioli och bearnaisesås

ostbuffé

Frossa getost, brie, camembert, krämig mögelost 
med frukter, grönsaker samt kex och bröd

Studio H55´s gigantiska räkmacka

Handskalade räkor med sallad, ägg och majonnäs på hembakad foccacia.

Fyra italienska charkuterier

pastasallad samt tomat och mozzarellasallad,
lök och tomatsallad
Nybakad foccacia, tzatsiki och pesto

Studio H55´s superlandgång

Vår egen senapsmarinerade oxfilé med pepparrotsvisp,
Räkröra med romsås
Varmrökt lax med ägg, spenatcrème
Brieost med fikonmarmelad
Nybakad Foccacia som landgångsbröd